Εξοπλισμός

LED WALLS

Διαθέτουμε οθόνες Led από 1.9P indoor έως 3.9 P outdoor υψηλής ανάλυσης και τελευταίας τεχνολογίας.

Αναδείξτε κάθε εκδήλωσή σας στο έπακρο με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες των LED WALL.  

Τα εξαιρετικά οπτικά χαρακτηριστικά, η υψηλή ανάλυση και η δυνατότητα επέκτασης της ομοιόμορφης εικόνας σε οποιαδήποτε διάσταση βάσει των αναγκών σας και των δυνατοτήτων του εκάστοτε χώρου, καθιστούν τις οθόνες LED ισχυρό πλεονέκτημα για κάθε επιτυχημένη και ξεχωριστή εκδήλωση.

Είτε πρόκειται για συνέδριο, έκθεση, επίδειξη μόδας, εταιρική εκδήλωση, ομιλία, συναυλία, αθλητική εκδήλωση, οι οθόνες LED προσφέρουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα αναβαθμίζοντας κάθε τύπο εκδήλωσης.

Το LED WALL, μέσω της ευρείας γωνίας θέασης, επιτρέπει στους συμμετέχοντες μίας εκδήλωσης να έχουν οπτική επαφή από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκονται μέσα στο χώρο.

Προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και ορατότητα, μπορούν να προβάλουν video και ζωντανή ροή, προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε χώρου και είναι κατάλληλες τόσο για εκδηλώσεις σε εσωτερικούς όσο και σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να μελετήσουν τις ανάγκες κάθε χώρου και εκδήλωσης και να εγκαταστήσουν την κατάλληλη οθόνη LED  εξασφαλίζοντας μία εντυπωσιακή, επαγγελματική και αποτελεσματική προβολή.